Barnehjemmet vårt

Barnehjemmet som heter House of Mercy ble åpnet 24. september 2005, og blir drevet med penger fra Stiftelsen KPK-Ukraina. Her bor det i dag 21 barn. Barna har ulike historier, og har hatt en tøff start på livet før de kom til barnehjemmet. Her får de omsorg, kjærlighet og stabilitet. Barna går på den lokale skolen, og får leksehjelp hver dag dersom de trenger. De får god og næringsrik mat som lages på kjøkkenet. 

En gruppe faste ansatte jobber på barnehjemmet, slik at barna opplever mest mulig forutsigbarhet i hverdagen. Flere av barna har blitt adoptert fra barnehjemmet og fått sin egen familie.

Selve bygget er på 650 kvadratmeter, og tomten er 6,2 mål. Uteområdet består av fotball- og volleyball bane, turnapparater, grillhytte og stor hage. En lekeplass ble også gitt fra givere i Sverige til barna. 

Vi er så glad for å se hvordan dette barnehjemmet gjør en forskjell for barna som kommer dit. Det er nydelig å se den forvandlingen som skjer når de opplever igjen og igjen at de er trygge, de får mat, og de voksne tar vare på de. 

Vi ønsker å bidra til at barna får en ny sjanse ved å bo på dette barnehjemmet, og at de gis alle forutsetninger for å få en trygg og stabil oppvekst.